Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0,00lei

Conditii de livrare

Lansarea comenzii

Se pot lansa comenzi direct pe site prin actiunea butonului "adauga in cos" din dreptul fiecarui produs sau fie telefonic la numarul 0745094389.  Toate comenzile lansate pana in ora 15:00 ziua curenta, vor fi trimise la livrare in aceeasi zi, in cazul in care nu intervin alte probleme referitoare la disponibilitatea acestuia in stoc.

Preluarea comenzii

In momentul preluarii coletului de la curier, veificati continutul acestuia. In cazul in care coletul este avariat si nu are anexat procesul verbal, va rugam nu preluati coletul. Daca se constata lipsa produse va rugam sa ne contactati pentru a reclama acest lucru, in urma caruia noi  vom trimite produsul lipsa sau va trimitem banii in termen de 30 zile din momentul notificarii in scris la adresa lumeahainutelor@gmail.com. Pentru alte reclamatii va rugam pastrati documentul de plata a coletului.

Livrarea si Timpul de Livrare

Lumea Hainutelor livreaza prin curierii parteneri GLS care ofera suport on-line de supraveghere. Dupa trimiterea coletului veti primi mail cu Nr. AWB coletului si curierul prin care s-a trimis pentru urmarirea acestuia. Timpul de livrare este de minim 24H  de la lansarea comenzii, in afara zilelor de odihna si sarbatorilor legale, si este garantat de catre Firma de Curierat. La livrare Curierul va primi datele dvs - nume, adresa, telefon si in cazul in care nu veti fi disponibili la adresa trecuta pe comanda veti fi contactati telefonic de catre aestia. Cumparatorul are obligatia de a se afla la adresa precizata pe comanda,  prelua coletul, in caz contrar coletul va fi returnat , iar costrurile de transport vor fi suportate de catre client, fiind facturate ulterior. Intarzierile coletelor la livrare nu ne apartin, acestea fiind datorate de factorii externi intampinati de partenerii nostri de la livrari cum ar fi negasirea la domiciliu,  adresa incorect furnizata, numr de telefon incorect precizat de dumneavoastra, aglomeratii in trafic, inzapezirea drumurilor etc.

In cazul comenzilor internationale timpul de livrare va fi furnizat in momentul confirmarii comenzii, functie de tara de livrare, precum si curierul prin care au fost trimise hainutele.

Plata Coletului

Contravaloare coletuli va fi platita RAMBURS in momentul ridicarii acestuia. In cazul in care va este mai comod puteti face plata in avans fie in contul  bancar RO73BTRL03601202J01396XX- Banca Transilvania sau PayPAll. Pentru comenzile internationale sunt valabile doar platile anticipat prin paypall  sau transfer bancar. Coletul va fi trimis dupa receptia platii.

Cheltuieli de Livrare

comenzile pana la 150lei - cost transport  17lei+TVA.

comenzile peste 150lei- nu se percep taxe de transport

comenzile Internationale- costul este suportat de catre client si va fi comunicat fie prin e-mail, telefonic in momentul confirmarii comenzii, acesta variind functie de tara de destinatie.

Returnarea Produselor

Conform prevederilor legale în vigoare, "consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului". Notificarea şi rambursarea produsului vor fi făcute la adresa lumeahainutelor@gmail.com cu suportarea de către dumneavoastră a cheltuielilor aferente trimiterii la adresa următoare:Denimo Grup SRL, str. Simion Barnutiu, nr 1, loc.Timisoara, jud.Timis. CUI 16930646, J35/3315/2004. Nu avem posibilitatea să preluăm colete cu ramburs. Marfa se returnează în forma sa originală, fără a fi deteriorată sau utilizată.   Returnarea contravalorii produselor va fi returnata in timp de 30 de zile de la receptia coletului returnat. Va rugam pentru a nu impiedica procesul de retur a banilor in momentul notificarii de retur specificati contul bancar al dumneavoastra sau daca nu sunteti in posesia unui  cont bancar specificati adresa postala pentru trimiterea mandatului postal. În anumite situaţii contravaloarea produsului returnat poate fi retrasă din valoarea produsului în curs de expediere. În acest caz vă rugăm ca adresa pe care o aveţi în baza noastră de date să fie aceeaşi cu cea din buletin. Pentru mai multă siguranţă în ceea ce priveşte modificarea datelor vă rugăm să ne trimiteţi un mail la lumeahainutelor@gmail.com sau să contactaţi serviciul de relaţii clienţi la 0745094389

Informatiile furnizate pe acest site corespund in totalitate cu caracteristicile produselor afisate. Culorile produselor pot fi usor diferite fata de cele din realitate, functie de setarile fiecarui monitor in parte. Pretul este exprimat in moneda nationala lei si contine TVA. In afara de costurile de transport aferente valorii comenzii, nu se percep alte taxe. Toate produsele sunt originale 100% sunt fabricate sub licenta Germana, Franceza, Italiana, Spaniola si provin direct de la producatori aferenti. Detinem drept de comercializare. Toate drepturile asupra sigleleor, imaginilor apartin detinatorilor de drept ale acestora. Se intrezice copierea pozelor la produse, imagini, sigle, texte, informatii, continut de pe acest site, in cazul depistarii acestei infractiuni se va actiona direct in instanta judecatoreasca privind dreptul de proprietate asupra acestora.

 • Strumfs
 • Spiderman
 • Princess
 • Scooby Doo
 • Ben 10
 • Cars
 • Hello Kitty
 • Tinkerbell
 • Mickey and Minnie Mouse
 • Winnie the Pooh and Tiger
 • Chuggington
 • Strawberry shortcake
 • Barbie